Masque de protection respiratoire FFP2 ‘Dutch PPE Solutions’ | 25 pièces

45,00 hors TVA

UGS : 0704000312 Catégories : , ,

Description

De gezichtmaskers van Dutch PPE Solutions zijn uitvoerig getest en voldoen aan alle eisen die aan FFP2 mondmaskers worden gesteld. Daarnaast is er tijdens de ontwikkelfase rekening gehouden met verschillende factoren die het dragen van een gezichtsmasker comfortabeler maken. Zo is het FFP2 masker van Dutch PPE Solutions volledig latexvrij, waardoor ook mensen met een latexallergie het masker veilig kunnen dragen. Daarnaast is het masker zo ontworpen dat er minder condensvorming optreedt wanneer het masker wordt gedragen in combinatie met een bril. Ook biedt het FFP2 masker van Dutch PPE Solutions meer draagcomfort dankzij de lage ademweerstand. Dit is zeker bij het verrichten van zware inspanningen een voordeel ten opzichte van andere FFP2 maskers.

Het FFP2 gezichtsmasker biedt voldoende barrière om de directe transmissie van aerosolen en respiratoire druppeltjes te minimaliseren. Het masker heeft een efficiëntie van minimaal 94% en de zijkantlekkage mag niet meer zijn dan 8%. De FFP2 mondmaskers van Dutch PPE Solutions zijn uitvoerig getest en voldoen aan alle eisen. Verder is er rekening gehouden met verschillende factoren die het dragen van een gezichtsmasker comfortabeler maken.

Belangrijkste eigenschappen

  • Volledig latexvrij, waardoor mensen met een latexallergie het masker veilig kunnen dragen
  • Zo ontworpen dat er minder condensvorming optreedt wanneer het masker wordt gedragen in combinatie met een bril
  • Meer draagcomfort dankzij de lage ademweerstand. Dit is bij het verrichten van zware inspanningen een voordeel ten opzicht van vele andere FFP2 maskers

Het Dutch PPE Solutions FFP2 Masker is in overeenstemming met Medical Device Directive, Annex VII en Regulation (EU) 2016/425 & 93/42 / EC en de eisen van EN149: 2001 + A1: 2009 (cf (EU)2020/403).

 

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Masque de protection respiratoire FFP2 ‘Dutch PPE Solutions’ | 25 pièces”

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.

Menu