Praktijkbenodigdheden: 640 artikelen op vooraad !

[us_single_image image=”5099″]
[us_single_image image=”5100″ size=”us_600_600_crop”]
[us_single_image image=”5101″ size=”us_350_350_crop” link=”url:https%3A%2F%2Fvroedvrouwenloket.be%2Fsamples-bestellen%2F|||” onclick=”custom_link”]
[us_single_image image=”5102″ size=”medium”]
[us_single_image image=”5103″ size=”thumbnail”]

Alle praktijkbenodigdheden (disposables) verkrijgbaar in het Vroedvrouwenloket!

Inmiddels bestelt 75% van alle verloskundigenpraktijken hun samples en cliëntinformatie in het Vroedvrouwenloket. Pin Point Parents biedt verloskundigenpraktijken en echoscopiepraktijken nu ook de mogelijkheid om op deze website alle praktijk-disposables te bestellen…

Kijk en vergelijk wat je kunt besparen!
Hiertoe zijn we een samenwerking aan gegaan met QRS Healthcare uit Oss. QRS Healthcare is een relatief jong bedrijf dat jarenlange kliniekervaring combineert met een vernieuwende aanpak. De initiatiefnemers van QRS zijn zonder uitzondering zelf uit de kliniek afkomstig; hun praktijkervaring staat aan de basis van dit snel groeiende bedrijf. Hun vertrekpunt is dan ook niet ‘het product’ of ‘de markt’, maar de ‘dagelijkse praktijk’.

QRS heeft een zeer compleet assortiment van prachtige A-merken en scherp geprijsde generieke producten. Uiteraard voldoen alle producten aan de Nederlandse kwaliteitsstandaard.

Tot 2016 leverde QRS alleen aan ziekenhuizen (waaronder gynaecologie-verloskunde afdelingen) en huisartspraktijken. Met de samenwerking in het Vroedvrouwenloket zijn de kwalitatief hoogwaardige producten van QRS nu ook beschikbaar voor verloskundigenpraktijken en echoscopiepraktijken. En dit bovendien voor zeer concurrerende prijzen waarmee je als praktijk ten opzichte van je huidige leverancier goedkoper uit zult zijn!

Kennismaken met onze partner QRS? Bekijk hieronder de video

[us_single_image image=”5106″]

Klik hier voor de shop en bekijk het assortiment!

In samenwerking met QRS kunnen we ook alle benodigde apparaten en overige ‘hardware’ leveren. Mocht je hiervoor interesse hebben, mail dan naar frank@pinpointparents.nl en wij brengen je in contact met een medewerker van QRS Healthcare.