Voor een bestelling van (gratis) samples en clientinformatie in het Vroedvrouwenloket heb je een bestelaccount nodig. Als je nog geen account hebt, kun je een aanvraag doen door je hiervoor te registreren. Na goedkeuring van de registratie ontvangt u automatisch bericht en wordt uw bestelaccount geactiveerd. Alleen vroedvrouwen, vroedvrouwenpraktijken en overige professionals werkzaam in de geboortezorg worden gehonoreerd met een bestelaccount.

Door gebruik te maken van het Vroedvrouwenloket kun je in een mum van tijd alle door jullie praktijk of afdeling gewenste samples, informatie of proefmonsters bestellen. Alles wordt de volgende dag keurig in 1 doos bezorgd.

Bestellingen worden in de regel binnen 3 werkdagen bezorgd. Hou hier ook rekening mee wat betreft je openingsdagen. Indien een bepaald artikel niet op voorraad leverbaar is zullen we dit zsm nazenden.
Pin Point Parents en onze partners streven naar het geven van een maximale service. We zijn altijd bereikbaar (ook
in het weekend) op 0031-26-3619030 of via de e-mail, frank@pinpointparents.nl.
Voor het bestellen van de (gratis) samples en informatie rekenen we vanaf het bestellen van 5 (verschillende) gratis producten geen verzendkosten. De bestelling is dan in z’n geheel gratis. Bij het bestellen van enkel betaalde producten berekenen we bij bestellingen boven de € 100,- geen verzendkosten.

Voor onze algemene voorwaarden klik hier

Pin Point Parents gaat uiterst zorgvuldig om met de privacy en de bescherming van de accountgegevens van sages-femmes en sages-femmes praktijken. De aanbieders van informatie en productstalen krijgen evenwel inzicht in de naw gegevens van de praktijken en/of sages-femmes die hun informatie of samples hebben besteld in dit loket. We trachten het sturen van e-mails te beperken tot de meest relevante omtrent onze dienstverlening.

Fournitures de pratique

[us_image image=”35268″ size=”medium” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fvroedvrouwenloket.be%2Fproduct-categorie%2Fpraktijkbenodigdheden%2F|||” onclick=”custom_link”]

Spécimen et brochures

pour offrir aux clients
[us_image image=”37685″ size=”medium” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fvroedvrouwenloket.be%2Fproduct-categorie%2Fsamples-en-folders-2%2F|||” onclick=”custom_link”]